Lockarp & Klippans Endurance Cup 2021

Äntligen så är pandemirestriktionerna över och vi känner att det vore kul att avsluta säsongen med ett Race.

Söndagen den 17 Oktober kl 13.00 kör vi!!
Samling och briefing kl 12.00.

Med 30 nya gokartar för 2021 så förväntar vi oss tuffa och jämna race och hoppas att många lag anmäler sig även om det är sent på säsongen. Vi hoppas på att många är sugna på att tävla igen och avlsuta säsongen i stor stil. 
Racet blir ett 2×2 timmars, alltså 2 st Race med lottad startordning i Race 1 och till Race 2 är det omvänd startordning från resultatet i Race 1 samt omvänd kartfördelning. Minst 12 och max 20 lag. Anmälan… 

Ifjol så införde vi Pro-AM klasser. Det var mycket omtyckt, så det fortsätter vi med i år också. Vinnaren i AM klassen ifjol måste klassa upp sig till Pro såvida inte mer än halva laget byts ut till förare som tidigare inte har kört i Pro klassen eller som är licensierade.

Minimumvikt 85 kg

De nya gokartarna i Lockarp har viktlådor så att vi kan vikta gokartarna med upp till 20 kg extra, i steg om 2,5 kg. Förarna vägs med all utrustning och sedan kompenserar vi skillnaden med extra vikter. Tänk på att det tar lite tid att justera vikterna vid depåstoppet. Tjänar ni på det? Det är upp till er.

Orange moneypng

Pris 3.300 kr

Trots att vi har investerat i 30 nya gokartar så tänker vi hålla fast vid samma pris som ifjol, även i år. Det innebär att det kostar 3.300 kr per lag.
Anmälan görs till race@lockarpsgokart.se och betalning till Bg 5667-1449 eller swish 123 453 6413. Kontakta mig för internationell betalning. jorgen@lockarpsgokart.se